Young Riders lessen vanaf 5 jaar

Als we beginnen met de jeugdlessen dan kunt u met uw kind al terecht vanaf 5 jaar, de zgn. Young Riders les. En uiteraard mag de ouder het kind begeleiden met een leadline, totdat ze voldoende vertrouwen hebben om zonder ouder mee te doen. Veiligheid staat voorop.


De Young Riders lessen vinden plaats op zaterdagmorgen onder de deskundige leiding van Monique Kruissen. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook erg afwisselend, want we vinden op deze leeftijd lol met je knol ontzettend belangrijk. Maar ondertussen leren ze veel. Als het kind rijtechnisch er aan toe is en de middelbare schoolleeftijd heeft bereikt, dan kan het kind doorstromen naar de maandagavond les.


En elke gelegenheid wordt gebruikt om er bijzondere lessen van te maken of het nou Koningsdag, Sinterklaas of oliebollenles, we maken er iets bijzonders van.

Monique Kruissen

Monique Kruissen heeft haar opleiding genoten bij NHB te Deurne en is startgerechtigd met haar paard Bo in het Z2. Monique is naast de wedstrijdsport ook een fanatieke viertalrijdster. Ze is niet alleen met haar team vaak (reserve) Gelders Kampioen geworden maar ook Nederlands Kampioenschap in 2019 in de M klasse.

Lestijden

Zaterdag
09:30
11:00

Young Riders lessen vanaf 5 jaar

Laatste nieuws

Lidmaatschappen