Dressuurlessen

RV de Bergakkerruiters heeft lessen voor jong en oud. Ben je geintresseerd om dressuurlessen bij ons te nemen, dan mag je altijd een proefles doen. Informeer bij [email protected].

Maandagavond dressuurlessen

Vanaf 18.30 worden er diverse dressuurlessen van 3 kwartier op de maandagavond gegeven door Esther Dokman- Hoppenbrouwer.

Esther Dokman- Hoppenbrouwer

Esther heeft haar opleiding in Deurne gevolgd en heeft meerdere paarden en ponies opgeleid tot Z niveau. Hoogst gestart in Intermediair 2. Daarnaast is ze al bijna 20 jaar jurylid tot en met ZZ licht niveau.

Ze heeft dus veel ervaring in het geven van prive- en groepslessen. De lessen van Esther worden dan ook altijd zeer hoog gewaardeerd. En Esther houdt ook van afwisseling, dus soms een balkentraining les ertussen door is altijd goed voor onze paarden/ponies.

Donderdagavond dressuurlessen

Op donderdagavond worden de lessen afgewisseld gegeven door de instructrices: Monique Kruissen en Saskia Plomp. De 3 kwartier lessen starten vanaf 19.45.

Monique Kruissen

Monique Kruissen heeft haar opleiding genoten bij NHB te Deurne en is startgerechtigd met haar paard Bo in het Z2. Monique is naast de wedstrijdsport ook een fanatieke viertalrijdster. Ze is niet alleen met haar team vaak (reserve) Gelders Kampioen geworden maar ook Nederlands Kampioenschap in 2019 in de M klasse.

Saskia Plomp

Saskia Plomp is een duizendpoot, naast haar baan bij Universiteit Utrecht, faculteit diergeneeskunden, geeft ze bij meer verenigingen paardrijles. Maar daarnaast is ze ook nog paardensportmasseuse. Saskia fokt en leidt haar eigen paarden op tot het hoogste niveau. Met haar huidige paard Farouche rijdt ze ZZ-zwaar. En ondertussen is ze ook met haar paard Nouvelle alweer te vinden in de wedstrijdring. Saskia heeft de 2 e fase van de instructieopleiding.

Zaterdagmorgen dressuurlessen

Op zaterdagmorgen zijn er speciaal lessen voor onze Young Riders. Monique Kruissen geeft ook deze lessen. En de lessen zijn afwisselend en leerzaam. Kijk naar sectie Young Riders voor meer informatie.

Lestijden

maandag
18:30
21:30
donderdag
19:45
20:30
zaterdag
09:30
11:00

Dressuurlessen

Laatste nieuws

Lidmaatschappen