Voorzitter

Gerlinda Bron

Gerlinda Bron zat al een jaar in de activiteitencommissie, voordat ze in 2022 toetrad tot het bestuur. Als moeder van twee dochters die al weer een tijdje bij de vereniging rijden is ze vaak te vinden op het terrein bij de dressuurlessen of bij de springlessen. Gerlinda vind het leuk om voor de vereniging wat te kunnen doen en mee te denken hoe we nu en in de toekomst met onze leuke vereniging verder moeten.

Gerlinda heeft het voorzittersschap overgenomen van de vorige voorzitster Monique de Jong.

Wil je met Gerlinda in contact komen, stuur een mail naar: [email protected]

Secretaris

Mandy Drenth

Mandy Drenth, 45 jaar jong is al een paar jaar onze secretaris. En woont in het mooie Est met haar gezin (man, zoon dochter). Mandy heeft altijd zelf in het zadel gezeten maar na de komst van dekinderen stukken minder. Haar dochter heeft gelukkig ook het paardenbloed dus na de aanschaf van een pony voor haar, weer actief in de paardenwereld.

Zoals alle paardenmensen in de buurt hier natuurlijk al snel ingeburgerd bij De Bergakkerruiters in Est en wat een gezellige vereniging ! Iedereen is van harte welkom en de slogan is dan ook bij alle activiteiten lol met je knol te hebben.

Geweldig om te zien wat een drive mijn mede- bestuursleden – en niet te vergeten onze vrijwilligers – hebben, hier kan je als vereniging alleen maar trots op zijn.

Lees lekker verder op onze website en kom vooral een keer kijken bij een van onze activiteiten om de sfeer van onze vereniging te proeven en je gelijk thuis te voelen! Mocht je vragen hebben, dan kun jij mij bereiken op bestuursmail: [email protected]

Penningmeester

Rosalien van Tuijl

Rosalien van Tuijl woont in Haaften en rijdt sinds 2012 bij de vereniging. Ik rijd met mijn ruin Elmo verschillende disciplines. Zo les ik in de groepslessen soms op de maandag en soms op de donderdag, maar volg ook nog privelessen om toch dat punt in de Z1 te rijden. Maar ik beleef veel meer plezier aan de andere onderdelen, zoals Working Equitation, waar we nu op M niveau wedstrijden rijden en onze gezellige en uitdagende TREC wedstrijden over 2 dagen, waar gezelligheid en onderlinge kameraadschap nog voorop staat. Maar Elmo doet het liefst springen. Dus we volgen bijna alle lessen van Rita of Jannet tijdens de springlessen en ook de springclinics. En mijn dochter doet soms een cross met hem. Sinds 2016 zit ik in het bestuur, begonnen als Activiteitenbestuurslid, maar in 2018 heb ik de cijfers opgenomen als Penningmeester. En hoewel ik nog steeds allerlei zaken organiseer voor de vereniging: zoals WE en TREC, spreken cijfertjes mij toch wel erg aan . En ben dan ook blij dat we de afgelopen jaren een mooie toename van ons Eigen Vermogen met elkaar hebben bewerkstelligd. Je kunt mij bereiken op: [email protected]

Activiteiten

Carla Buijs van Malssen

Carla Buijs van Malssen zit in het bestuur namens de activiteiten commissie. Carla is sinds 2017 lid van onze gezellige club. En Carla kwam bij de club via haar zoon Luke, die tegenwoordig op een D- pony Roxy. Carla zelf rijdt al vanaf haar 4e en bij haar thuis is het een echt paardenparadijs, met verschillende shets, B- en D ponies en zelfs jaarlingen.

Carla organiseert samen met haar activiteitencommissie de leukste dingen. Van een leuk doeboek tot clubdag, tot buitenrit, etentje, sponsoracties, clinics, kamp, enz. Heb je zelf een leuk idee voor een leuke activiteit/clinic/uitje…. Neem contact op met een van de leden van de activiteitencomissie: [email protected]

Wedstrijden

Anita Boon

Anita Boon is geen vreemde voor de vereniging. Zelf is ze al vele jaren lid van de vereniging. En ook haar 2 dochters zijn te vinden op de vereniging voor de lessen of bij andere evenementen. Anita is heel enthousiast over grondwerk en liberty training die ze met haar merrie Bri de laatste jaren heeft opgepakt. Binnenkort gaat ze met haar jonge paard aan de slag. Anita houdt zich binnen het bestuur bezig met de wedstrijdorganisatie met de wedstrijdcommissie team.

Mocht je vragen hebben over wedstrijden mail dan naar: [email protected]

Algemeen

Susan Pellegrom

Susan Pellegrom woont al 9 jaar aan de Bommelweg en is een aantal jaren lid van de Bergakkerruiters. Susan probeert met haar paard binnenkort in het Z te starten. Maar ook haar jonge dochter Lieze is vaak te vinden bij de Young Riders lessen op de zaterdagmorgen. Of bij de speciale lessen van Working Equitation.

Wil je met Susan in contact komen, stuur een mail naar: [email protected]