Springlessen

Naast de dressuurlessen geven we ook nog andere leuke lessen. Met deze lessen kun je al mee doen als je activiteitenlid bent. ( €45 per jaar)


De springlessen worden gegeven in blokken van 4 lessen. Als jij een keer niet kunt of je paard/pony raakt geblesseerd, dan zijn de kosten nog te overzien.


Per springblok hebben we een instructeur: Rita Kievith of Jannet Geessink.

Rita Kievith

Rita Kievith rjjdt al vanaf haar 7de jaar en altijd voorkeur gehad voor het springen en toch heeft ze verschillende ponies en paarden naar het Z Dressuur gereden.


Momenteel start ze in het Z springen en sinds 5 jaar ook eventing in de M en voor volgend jaar hoopt ze een 1ster wedstrijd te rijden met haar witte parel Gin- tonic van 11 jaar oud.

Jannet Geessink

komt uit een echt paardengezin. Ze heeft zowel internationaal gereden als jonge paarden opgelid in de springsport.

En nu begeleidt ze haar dochters succesvol in de paardensport. En ook bij ons op de club begeleidt ze zowel de jonge beginners als de meer ervaren springruiters. En je kunt bij Jannet thuis ook priveles krijgen.

Voor elk niveau

We vinden het belangrijk dat iedere combinatie op zijn niveau kan springen. We hebben veel jeugdige springruiters, die nu bezig zijn met hun 1e wedstrijden of zelfs al voor selectiewedstrijden gaan.


Maar daarnaast ook voor volwassenen. Het belangrijkste is dat er vertrouwen is van de combinatie om over de hindernissen te gaan.


Verder proberen we als er ergens een springparcours is opgebouwd om op een andere locatie dan Meteren te gaan springen.


Voor de laatste informatie over de springlessen en kosten mail naar: [email protected]

Lestijden

Woensdag 5 april
18:30
21:00
Woensdag 19 april
18:30
21:00
Woensdag 3 mei
18:30
21:00
Woensdag 17 mei
18:30
21:00
Lidmaatschappen