Naar het overzicht
24 jan. 2023
Laatst bijgewerkt op 03 apr. 2023

Westrienen Bokaal 2022/2023

Geschreven door: Rosalien van Tuijl​

Een beetje sneeuw hoort bij de winter, maar het geeft soms ook overlast. Zo moesten we 21 januari beslissen dat de 3e wedstrijd om de Westrienen Bokaal geen doorgang kon krijgen. Door gladheid en bevroren rijbaan konden we de veiligheid van de paarden/pony’s en onze deelnemers niet garanderen. Ontzettend jammer, maar nu op naar de laatste wedstrijd op 19 februari georganiseerd door de Malsnaruiters.


De eerste 2 wedstrijden van de Westrienen Bokaal zijn geweest in November en December in 2022. Maar 22 januari is de 3e die door RV de Bergakkerruiters weer wordt georganiseerd. Wil je nog mee doen, geef je dan heel snel op, want het is gebleken dat het een zeer volle dag is en waarbij de startlijsten snel vol zitten.


De afgelopen jaren waren we te gast bij Manege Hartenhoeve, maar dat is nu veranderd in de Kooihoeve, Tiendweg 9 te Rhenoy. De Kooihoeve beschikt over een mooie binnenbaan van 20*60. En een mooie buitenbaan van 20*60. En een fijne kantine waar je een hapje en een drankje kunt bestellen en uitzicht hebt op de binnenbaan.


Wil je voor de Westrienen Bokaal 2022/2023 in aanmerking komen, dan zijn er 4 wedstrijden. Twee wedstrijden op een zaterdag en 2 wedstrijden op een zondag. Uiteraard kun je elke wedstrijd starten, maar als je minimaal 2 van de 4 wedstrijden, dan ding je mee naar de Westrienen Bokaal. Elke wedstrijd heeft leuke prijzen en gezelligheid vinden we belangrijk. De data zijn :


26 november – Bergakkerruiters
10 december – Malsnaruiters
22 januari – Bergakkerruiters
19 februari – Malsnaruiters


Deelname is per combinatie. Iederen kan in zijn/haar eigen klasse meerijden, er wordt gekeken naar percentages. Je kunt dus tussentijds promoveren naar een hogere klasse. Je kunt je inschrijven voor B tot en met Z2 (paard of pony). Rijd je meer dan 2 wedstrijden, dan doen de hoogste percentages van de 2 wedstrijden mee voor de prijs.Schrijf je dus snel in via mijnkhns: en zoek op Rhenoy


Tussenstanden worden bekend gemaakt op Facebook en Instagram van beide verenigingen. Zorg dus dat je de pagina’s volgt: RV de Bergakkerruiters en LR&PC de Malsnaruiters. En we houden de stand ook bij op deze website.