Naar het overzicht
24 sep. 2023
Laatst bijgewerkt op 29 sep. 2023

Trouwe Sponsoren voor WE wedstrijd

Geschreven door: Rosalien van Tuijl​

Trouwe Sponsor Westrienen

Al jaren kunnen we rekenen op de support van Westrienen Est. En we weten dat veel van onze leden regelmatige bezoekers zijn van hun winkel. Niet alleen omdat ze alles hebben voor ons , maar ook voor onze dierenvrienden, groot of klein. En ook deze keer heeft Westrienen weer een aantal producten gesponsord, die we weg mogen geven op de WE wedstrijd van 1 oktober

Trouwe Sponsor Hartog-Lucerne

Al een aantal keren heeft Hartog-Lucerne onze WE wedstrijden gesponsord. En nu ook weer mogen we 3 voerzakken van Hartog Comfort weggeven. Het product van 2022.

Dit bedrijf staat niet alleen bekend om zijn uitstekende producten, maar ook de service en advies is top. Dus ben je ook zoek naar een ander product, bel ze eens op en maak een praatje of lees de zeer positieve ervaringen van andere gebruikers. Hartog Comfort is een unieke vezelrijke mengeling op basis van ruwvoer met een vitaminen- en mineralen balancer. Hartog Comfort is hét alternatief voor een graanrijk krachtvoerrantsoen.Het vervangen van muesli of brok door Hartog Comfort heeft verschillende voordelen.Hartog Comfort bevat zeer weinig suiker en zetmeel en is melasse, luzerne - en graanvrijHartog Comfort is zeer smakelijkHartog Comfort dekt de volledige basisbehoefte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen bij het recreatiepaardHartog Comfort is een bron van hoge kwaliteit vezels, gezonde vetzuren en essentiële aminozuren

Seducci paardrij ondergoed

Seducci heeft een speciale technologie ontwikkeld, die vocht snel afvoert van het lichaam. Het is naadloos, wat zeer comfortabel is. En door de bandjes onder aan de broek blijft deze perfect zitten op zijn plek.

Er is geen betere rij onderbroek dan die van Seducci. Dus trakteer je zelf eens op zo'n Breezer boxer Jane (zero). Je zult snel meer gaan bestellen. Je wilt nooit meer zonder.

Nieuwe sponsor GMB

GMB is een veelzijdig bedrijf. We realiseren en/of renoveren onder meer dijken, haventerreinen, rioleringen, gemalen, waterzuiveringsinstallaties en slibverwerkingsinstallaties. We verwerken daarnaast het slib van rioolwaterzuiveringsinstallaties in eigen fabrieken. DANK JULLIE WEL VOOR DE SPONSORING VAN DE DEKENS VOOR ONZE WE WEDSTRIJD.