Naar het overzicht
09 mrt. 2023
Laatst bijgewerkt op 09 mrt. 2023

Algemene Ledenvergadering en nieuwe bestuursleden 13 maart 2023

Geschreven door: Rosalien van Tuijl​

Een keer per jaar legt het bestuur verantwoordelijkheid af middels een algemene leden vergadering. Welke activiteiten hebben we gedaan en wat gaan we doen in het komende jaar. Maar ook hoe staat het financieel met de vereniging. En is er uitzicht op een nieuw terrein of niet? En natuurlijk kunnen de leden vragen stellen, die ze bezig houden. En na afloop even lekker bijkletsen onder genot van een drankje.


Dit jaar zijn er 2 bestuursleden die door omstandigheden hun functie neerleggen.


Ieder bestuurslid heeft een zgn. commissie/taak onder zich waarvoor diegene verantwoordelijk is. De vrijgekomen commissies/bestuurstaken liggen op het gebied van de activiteitencommissie en de wedstrijdcommissie.


Gelukkig zitten in die commissies zelf ook al leuke vrijwilligers die vaak al meedraaien in de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Daarnaast heeft het Bestuur iedere 2 a 3 maanden een vergadering waarin allerhande zaken besproken worden aangaande onze vereniging. Als laatste natuurlijk niet vergeten dat het bestuur bestaat uit zeer gedreven en enthousiaste bestuursleden die de vereniging een warm hart toedragen en ook voor de toekomst de juiste keuzes willen maken voor het voortbestaan van onze vereniging en hoe leuk is dat!


Mocht je meer willen weten over ons bestuur, de vrijgekomen bestuursfuncties laat het dan vooral weten. Je kan een mailtje sturen naar [email protected] of benader een van onze bestuursleden.


Nog belangrijker, wij hopen snel nieuwe bestuursleden welkom te mogen heten in ons team dus wil je bestuurslid worden, mail jouw aanmelding naar [email protected]. Dus meld je aan voor de ALV en als bestuurslid. We verwelkomen je graag.