Nieuws

26 januari Lezing paardengedrag:

In verband met het 40-jarig jubileum hebben we dit jaar een aantal extra activiteiten op de planning waaronder een lezing van Petra Vlasblom. Op vrijdag 26 januari wordt er een lezing gegeven over paardengedrag. Hoe gedragen paarden zich onderling. Wat kunnen wij hiervan leren. Hoe moeten we hier mee omgaan. Maar er zullen ook specifieke “problemen” besproken worden. Denk bijv. aan het moeilijk laden van je paard, of dat je paard wel heel erg enthousiast wordt als hij in de wei/paddock komt of dat hij niet rustig op stal kan staan. Hoe kun je dit gedrag op een POSITIEVE manier corrigeren. We willen dat ons paard/pony onze beste vriend is, maar hij/zij moet ook ons als leider zien. Opgeven voor 20 januari 2018 (er komt nog een flyer met meer info).

Bosrit Drunense Duinen:

Bij goed weer staat de eerste bosrit van dit jaar gepland op 18 februari 2018… Het idee is om naar de Drunense Duinen te gaan bij parkeerplaats van de Drie Linden, daar groepjes te maken en dan een kleine 3 uur de Drunense Duinen door te dwalen. Het vertrek is om 9 uur vanaf het clubterrein. Geef voor 17 februari aan of je mee gaat.

 

12 maart Jaarvergadering:

Maandag 12 maart 2018 staat de jaarvergadering voor de leden weer gepland! We proberen altijd een aantrekkelijke agenda op te stellen waarin ruimte voor discussie is. Wil jij mee praten over de plannen en/of de dagelijkse bezigheden van RV de Bergakkerruiters? Of vind je het gewoon een gezellige avond? Zorg dan dat je erbij bent op de jaarvergadering! Vanzelfsprekend is er deze avond geen groepsles. De officiële uitnodiging hiervoor volgt nog.

 

7 april klusdag:

Zaterdag 7 april staat de Klusdag gepland om weer goed het Outdoor seizoen te starten. Daarnaast vieren wij ons 40-jarig jubileum en daar hoort uiteraard een feestje bij met een opgeruimd en vernieuwde kantine! Help een handje mee en zorg dat je de ochtend beschikbaar bent!

 

Officiële Indoor Dressuur Wedstrijden:

Een prachtige 25x60 rijbaan en een fijne 20x60 buitenbaan op de locatie van de Lappenheide in Acquoy. Uiteraard zorgen wij weer voor prachtige productprijzen beschikbaar gesteld door diverse sponsoren. Hopelijk zien wij jullie terug op één of meerdere van deze wedstrijden! Geef je op via www.mijnknhs.nl

  • Zaterdag 24 maart 2018 B t/m M2 pony’s
  • Zondag 25 maart 2018 B t/m ZZ-licht paarden en Z1 en Z2 pony’s