Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bakbezetting:

Iedere maandagavond vanaf 18:45- 21:00 uur i.v.m. groepslessen o.l.v. Esther Hoppenbrouwers

Iedere woensdagavond van 22 augustus t/m 10 oktober vanaf 18:30-21:30 uur i.v.m. TREC/WE en Springcursus o.l.v. Emmy Beijer en Rita Kievit.

Iedere donderdagavond vanaf 19:45-20:30 uur i.v.m. groepslessen o.l.v. Lisanne Soeters.

Iedere zaterdagochtend vanaf 09:00-11:00 uur i.v.m. groepslessen o.l.v. Lisanne Soeters.

Zaterdag 8 september i.v.m. Voltigeles o.l.v. Lisanne Soeters

 

Bergakker Commissie

Helaas hebben we nog lang niet voldoende aanmeldingen voor de commissies. We zijn dus nog steeds druk op zoek naar versterking! Wie wil ons helpen om onze mooie vereniging ook de komende periode net zo gezellig en actief te

houden als de afgelopen jaren? Wij kunnen dit als bestuur echt niet zonder jullie! Geef je snel op voor één van de commissies. Voor opgeven of meer informatie kun je terecht bij Monique de Jong.

 

Eventing Malsnaruiters Marienwaerdt:

Zaterdag 6 oktober staat de SGW op de planning vanuit RV de Malsnaruiters op Marienwaerdt. Halverwege augustus starten de inschrijvingen. Wil je deelnemen? Via http://malsnaruiters.com/eventing-marienwaerdt-2/ kan je kijken voor meer informatie!

 

Bergakkerruiters Bixie Cross en Dressuur:

In samenwerking met RV de Malsnaruiters zullen wij een Bixie Cross inclusief dressuur organiseren! Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om 2 bixieproeven met en zonder stempelkaart te starten en een crossparcours te rijden waarbij de hoogte rond de 20 cm zal liggen. Voor de meer ervaren ruiters kan er tot 50 cm gesprongen worden. Wil jij het Bixie Cross Diploma behalen? Geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Eén deze dagen zal de wedstrijd ook in Mijnknhs.nl verschijnen.

 

Daarnaast hebben we natuurlijk een aantal vrijwilligers nodig… Van schrijvers tot ringmeesters, van parcoursbouwers tot secretariaat. Lijkt jou het leuk om hier aan mee te werken? Geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw beschikbaarheid en aan welk onderdeel je graag zou willen helpen. Of ben je juist meer weggelegd voor de voorbereidende organisatie? Let us know!

Mocht je een bijdrage willen leveren als sponsor, ook dan kan je reageren via bovenstaand mailadres. Dit kan in vele vormen: producten, materialen of geldbedrag. In ruil voor veel reclame uiteraard…

 

Ponykamp Young Riders:

Vrijdag 26 op zaterdag 27 oktober zal er een ponykamp speciaal voor de ruitertjes t/m 12 jaar ingericht worden bij Natuurpoort van Loon. Spelletjes, bosritten en lekker eten staat op de planning! Het is ondertussen al een grote groep! Voor degene die zich opgegeven hebben: Richting begin oktober ontvangen jullie verdere informatie