Bergakkerruiters start Friezenviertal!

Wil jij ook viertal gaan rijden en ben je in het bezit van een fries? Meld je dan vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Naast het paarden- en ponyviertal zullen wij ook een viertal friezen gaan starten om een startplaats op de Gelderse Kampioenschappen te bemachtigen en wie weet het NK!  


Bergakkerruiters gaan samenwerking aan met het Zesspan!

Dit jaar gaat RV de Bergakkerruiters de samenwerking aan met Shetlandponystal het Zesspan!! Op zaterdag 26 en zondag 27 mei is de jaarlijkse outdoor wedstrijd van het Zesspan. Dit weekend kunnen alle ruiters en amazones van Het Zesspan een dressuurproef rijden, een springparcours afleggen en/of een nieuw onderdeel, voltigeren. Er zijn verschillende niveaus en voorafgaand aan de wedstrijd wordt er een oefenles gepland om goed te weten wat de bedoeling is.

De wedstrijddagen draaien natuurlijk vooral om de wedstrijd zelf, maar eromheen zal ook genoeg te doen zijn. Er is een huifkar met trekpaarden, een dierenweitje, een springkussen en de kinderen kunnen worden geschminkt. Vanaf april kun je je inschrijven via onze website.www.hetzesspan.nl

Daarnaast organiseren wij tijdens deze dagen een Bixiewedstrijd op hetzelfde terrein. Kinderen met hun eigen pony kunnen meedoen aan een dressuur en/of springwedstrijd. Voor vragen/inschrijving kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met deze samenwerking geven wij de Bixieruiters naast, de Bixie Betuwe Cup, meer mogelijkheden voor het rijden van wedstrijden! Het zal een leerzaam maar bovenal gezellig weekend worden!

 

Ook dit jaar organiseert RV de Bergakkerruiters weer een wedstrijd vanuit de Betuwse Bixie Cup!

Na de succesvolle eerste edities start ook dit jaar weer de Betuwse Bixie Cup... En RV de Bergakkerruiters is mede-organisator! De jeugd heeft de toekomst. Dus organiseren diverse verenigingen uit Kring Rivierengebied (Gelderland) elk outdoorseizoen de Betuwse Bixie Cup. Deze gezellige wedstrijdreeks is bedacht door Anne Barbara Kosterman,waar wij bij aangesloten zijn. We willen met de Cup bereiken dat er meer kinderen gaan paardrijden en op spelenderwijs wedstrijd leren rijden.  

Data wedstrijden Betuwse Bixie Cup:

  • 14 april 2018: Ommeren
  • 16 juni 2018: Neerijnen
  • 24 juni 2018: Ravenswaaij
  • 30 juni 2018: Beesd (FINALE)

Inschrijven voor de Betuwse Bixie Cup 2018 kan alleen via onderstaande link.

https://goo.gl/forms/qyCEy4McTRWyetSn1

Voor meer informatie over het inschrijven of de wedstrijden van de Betuwse Bixie Cup neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor het eerst organiseert RV de Bergakkerruiters Bixie Wedstrijd op eigen terrein!

Op zondag 26 augustus zal RV de Bergakkerruiters haar rijbaan beschikbaar stellen voor de Bixie ruiters! De jongste ruiters kunnen tijdens deze dag de onderdelen springen en dressuur rijden. Dit zal allemaal op een speelse wijze gaan. De inschrijving zal vanaf juni starten.