Clinics

Uiteraard komen er in 2019 ook weer diverse clinics... Vrijdagavond 18 januari wordt  een heel interessante lezing voor jong en oud door Dierenarts Stefan Cokelaere die werkzaam is bij de gerenommeerde paardenkliniek Sporthorses Medical Diagnostic Centre in Heesch gegeven.

We willen onze viervoeter natuurlijk altijd gezond houden, maar soms hebben we pech. Maar wat zijn nu de meest voorkomende oorzaken: gewricht, pees, ondervoet? En hoe ziet zo’n gewricht, pees of ondervoet er nu uit. Zo krijgen we meer inzicht in wat er gebeurt bij het rijden.

Maar hoe komt het dat deze problemen ontstaan? En kunnen we voelen of zien dat deze problemen ontstaan?
Maar nog wel het belangrijkste hoe zorgen we ervoor dat we dergelijke problemen voorkomen. Denk hierbij aan hoefverzorging, beslag, training, supplementen, bodem etc etc.

Dus het beloofd een hele interessante avond te worden, die geschikt is voor jong en oud, rijder en  ouder/groom. En is er voldoende tijd om zelf je vragen te stellen over eventuele problemen die jij hebt met je viervoeter.

Dus geef je snel op. Dat kan door mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten rijdend lid betaald €10, clublid €12.50, startpaslid €15 van de RV de Bergakkerruiters. En voor Niet leden €20
Contante betaling bij binnenkomst
En natuurlijk staat de koffie/thee met wat lekkers klaar.

De avond begint om 19.30 en eindigt uiterlijk om 22.00. We houden de lezing aan de karnheuvelsestraat 22 in Est.

 

Janny3